arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Golden dragon kapszula 30x
Golden dragon kapszula 30x

bruttó 6.040 Ft
AKCIÓ! - 14%
bruttó 5.200 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel
Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat

Kölcsönhatások

Felhasználási feltétel

Felhasználási feltételek

 

(hatályos: 2014. június 2-től)

A Felhasználási feltételek tartalmazzák Arcanum Gyógyszerészeti Kft. (9766 Rum, Szombathelyi út 1.,), mint szolgáltató (“Szolgáltató, WebPatika,”) által üzemeltetett www.WebPatika weboldal használatára, valamint a Szolgáltató szolgáltatásainak igénybevételére, reklámfelületeinek értékesítésére vonatkozó általános szerződési feltételeket (a továbbiakban Felhasználási Feltételek, ÁSZF).


Az Arcanum Patika közforgalmú gyógyszertár, amely működési engedélyének és a jogszabályoknak megfelelően internetes gyógyszer rendelési és házhoz szállítási rendszert is üzemeltet. Az egyes termékek, gyógyszerek adatait (árak, betegtájékoztató, termékfotó stb.) a felhasználók megrendelés előtt megtekinthetik. Nézelődhet, olvashat, megtekintheti a termékek adatait, elolvashatja a betegtájékoztatókat. Ezekhez nem kell regisztráció. Csak akkor adjon le megrendelést, ha a felhasználási feltételeket elolvasta és minden pontjával egyetért! A webáruház internetes rendszerét az ARCANUM GYÓGYSZERÉSZETI Kft. üzemelteti.

Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek nyelve magyar, és folyamatosan letölthető és kinyomtatható az alábbi linkről: https://arcanumpatika.hu/oldal/_Felhasznalasi_feltetel


Ahhoz, hogy a patikában vásárolni tudjon, előbb regisztrálnia kell a regisztráció menüpont alatt, ahol meg kell adnia adatait, amelyek a kiszállításhoz és rendeléshez szükségesek. A már regisztrált felhasználó belépést követően (ami email címének és jelszavának megadásával történik), szabadon vásárolhat.

 

Adatkezelés

A regisztráció során Szolgáltató személyes adatokat kezel. Az adatkezelés megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak. Adatkezelési tájékoztatónk az alábbi linken érhető el: https://arcanumpatika.hu/oldal/egyeni&id=502216da407db_Adatkezeles


Forgalmazási kör


Jelenleg vényköteles gyógyszer a webpatikában nem rendelhető. Gyógyszertárunkban a Magyarországon törzskönyvezett recept nélküli gyógyszerek, gyógyhatású termékek, homeopátiás komplex gyógyszerek, étrend-kiegészítő termékek, egyéb egészségügyi, diétás jellegű élelmiszer termékek, illetve egyes kozmetikumok rendelhetők meg.


Általános felhasználói szerződés


A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak az Arcanum Gyógyszerészeti Kft által emailben történő visszaigazolásával az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján Távollévők közötti szerződés jön létre az Arcanum Gyógyszerészeti Kft mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő (Vevő) között az alábbi feltételek szerint:

A létrejövő szerződések nyelve a magyar, az elektronikus módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Arcanum Kft nem iktatja, magatartási kódexre nem utal. A Webáruház a megbízás teljesítésekor szállítóként szerepel.


Hírlevélre történő feliratkozáskor Ön vállalja, hogy a webáruház hírlevelet küldjön Önnek. Természetesen a hírlevélről bármikor leiratkozhat, az adatvédelmi törvény és az adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően.


Az üzemeltető ARCANUM Webpatika adatai:


Cégnév: Arcanum Gyógyszerészeti Kft.

Cím: 9766 Rum, Szombathelyi út 1.

Tel.: 0694/379-028

E-mail címe: info@arcanumpatika.hu (Azonnali üzenet küldése)

Weboldal címe: www.arcanumpatika.hu

Adószám: 13954167-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-107239 Vas Megyei Cégbíróság

Bankszámlaszám: 12096004-00149776-00100003 Raiffeisen bank

Kapcsolattartó neve: dr. Schmidtné dr. Szabó Piroska

E-mail címe: info@arcanumpatika.hu (Azonnali üzenet küldése)

Tárhely-szolgáltató adatai:

Bolthely.hu Kft.

Adószám: 14591385-3-10

Cégjegyzékszám: 10-09-028990

Számlázási és levelezési cím: 3300 Eger, Pacsirta út 10/b


A termékek online házhoz szállítással rendelhetők meg.

Személyes átvétel előtt ugyanúgy szükséges a megrendelés elküldése.

A személyes átvétel helyszíne a webpatika címe 9766 Rum, Szombathelyi út 1. (előre egyeztetett időpontban), telefon: 06-94-379028


Általános rendelkezések

Jelen felhasználási feltételek a WebPatika weboldal használata, valamint a Szolgáltató reklámtevékenységének, továbbá egyéb szolgáltatásainak körébe tartozó valamennyi szerződéses jogviszony tekintetében meghatározza a felek jogait és kötelezettségeit, illetve az egyéb szolgáltatások igénybevételével összefüggő körülményeket. A jelen felhasználási feltételek hatálya valamennyi Felhasználóra kiterjed.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.


A jelen Szabályzat 2014. június 2. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalakon közzéteszi. Felhasználók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.Szolgáltató fenntart magának minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.


Szerzői jogok

A Szolgáltató fenntart magának minden jogot az Arcanum WebPatika weboldalon, azok bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében.

Miután a Arcanum WebPatika, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a WebPatika weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

Az Arcanum WebPatika weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire. A szolgáltatások igénybevétele semmilyen körülmények között sem eredményezheti, hogy a forráskódot bárki visszafejtse, visszafordítsa, vagy bármely más módon megsértse a Szolgáltató szellemi alkotásokhoz fűződő jogait.

Tilos továbbá a WebPatika weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a WebPatika weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető (pl. keresőrobot, vagy bármely más visszafejtő).

Az Arcanum WebPatika név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

Felhasználó a weboldal egyes részeit saját felhasználás céljából a merevlemezére lementheti, vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a tovább használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

Banner-hirdetők felelőssége

Jogszabályban meghatározott kivételekkel az WebPatikán Hirdető által elhelyezett Hirdetések, promóciós anyagok, vagy egyéb anyagok tartalmáért illetve jogtisztaságáért, valamint a szolgáltatás használatért kizárólag a hirdetőt terheli a felelősség. Hirdetésének tartalmáért, megjelenítéséért, az információk valóságáért kizárólag a Hirdető felel.

A Szolgáltató kizárja felelősségét mindazon károkért és hátrányokért, elmaradt haszonért, amelyek az WebPatikán elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is.

Továbbá az WebPatika üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Vegyes Rendelkezések

A Szolgáltató kötelezettsége teljesítéséhez közreműködőt jogosult igénybe venni. Ennek jogellenes magatartásáért teljes felelősséggel tartozik, úgy, mint ha a jogellenes magatartást saját maga követte volna el.

Ha a jelen felhasználási feltételek bármely része érvénytelenné, jogtalanná vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jogszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti.

Amennyiben a Szolgáltató az felhasználási feltételek alapján megillető jogát nem gyakorolja, a joggyakorlás elmulasztása nem tekinthető az adott jogról való lemondásnak. Bármilyen jogról történő lemondás csak az erre vonatkozó kifejezett írásbeli nyilatkozat esetén érvényes. Az hogy a Szolgáltató egy alkalommal nem ragaszkodik szigorúan a felhasználási feltételek valamely lényegi feltételéhez, vagy kikötéséhez nem jelenti azt, hogy lemond arról, hogy a későbbiekben ragaszkodjon az adott feltétel vagy kikötés szigorú betartásához.

Szolgáltató és a Hirdető vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Hirdető és a Szolgáltató a jelen felhasználási feltételek hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Győri Törvényszék kizárólagos illetékességét.

A rendelés beérkeztét követően a program emailben továbbítja az Ön részére rendelésének adatait. Ez az automatikus értesítés, azt jelzi, hogy rendelése beérkezett a vevőszolgálathoz.

A teljesítés idejére, szállítás körülményeire, a kiegyenlítés módjára kiterjedő visszaigazolás 48 órán belül megtörténik, melyben felhívjuk a figyelmét, hogy ha a megadott szállítási nap nem megfelelő akkor jelezze felénk. Általános teljesítési idő 1-5 munkanapon belül. De ettől jelentősen elétérhetünk, ha a termék beszerzése több időbe telik, de mindezt egyeztetve a vevővel. 

Amennyiben az adatokban az előzetesen kalkulálthoz képest nincs változás, rendelését az előre közölt feltételek mellett teljesítjük. Ha a megrendelés teljesítésekor probléma adódna, mindenképpen felvesszük a kapcsolatot Önnel. Ezért nagyon fontos hogy helyes telefonszámot, és működő email címet adjon meg.

Amennyiben a rendelt terméket nem tudjuk szállítani vagy a szállítási költség az előzetesen kalkulálttól eltér, ezt jelezzük Ön felé és Ön eldöntheti, hogy rendelését a megváltozott feltételek mellett is fenntartja-e. Ebben az esetben csak az Ön jóváhagyásával küldjük a megrendelt termékeket.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt (rendszer által automatikusan visszaigazolt és a feladás idejét megjelölő visszaigazolásra is vontakozik) megrendelés visszamondására, indoklás nélkül. Amennyiben a termék vételárának előre kiegyenlítése már megtörtént a vételár visszautalásra kerül.

 

A megrendelés folyamata lépésekre bontva a Szállítás és fizetés menüpontban fotókkal illusztrálva is megtalálható, de röviden a következő:


1/ Regisztrációt követően be kell lépnie a webpatika felületére.


2/ Termékenként össze kell válogatnia amit szeretne megvásárolni. A darabszám módosítható. Törölhető. Vissza gombra lépve módosulnak az adatok.


3/ Amikor végzett, és nem akar több terméket a kosárba rákattint a jobb oldali Megrendelés véglegesítéséhez kattintson ide nevű linkre.


4/ Látni fog egy táblázatot amiben szerepelnek a termékek, a személyes adatok, és lefelé haladva az oldalon, be kell jelölnie milyen módon szeretne fizetni. Először látja az utánvétes szállítást, később az előre utalásosat, és legvégül a személyes átvételt.


5/ A lap alján található véglegesítésre is kattintania kell.


Majd a következő megjelenő oldal aján a Megrendelés elküldésére kell kattintania. Ezáltal a rendelést elküldte.


6/ Hamarosan emailt KELL kapnia, amiben le tud mindent ellenőrizni.


Ha ezt nem kapná meg, kérjük, értesítsen bennünket.


Téves emailcím megadása esetén nem lehetséges az elektronikus visszaigazolás.


A webpatika köteles futárszolgálat útján a megrendelő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Olyan címet adjon meg, melyen napközben tartózkodik. Megadható munkahelyi cím is, amennyiben az átvétel megoldható.

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. Persze kézhezvétel után is elállhat a vásárlástól, de ekkor már a vevő állja a visszaküldés költségét.

Kérjük, hogy a küldemény átvétele előtt vizsgálják meg annak sértetlenségét. Amennyiben sérült, ne vegye át, vagy ha átveszi, előtte kérje a jegyzőkönyv felvételét. Ugyanis ha a sérülés következtében esetlegesen a belső termékek is sérültek, reklamációt csak jegyzőkönyv megléte esetén tudunk orvosolni.

 

Szállítási díjak


A webáruház szállítási költségeit a küldemény összsúlya, a rendelt termék értéke együttesen határozza meg. Fenntartjuk a jogot a változtatásra.


10.000 Ft fölött vásárolva apróbb ajándékok közül választhat.

Ezt is válogassa be a kosarába, mielőtt lezárja a rendelését.


A 20.000 Ft felett a szállítás ingyenes, de csak 20 kg összsúlyig.


Garancia


Azok a termékeknél, melyek gyári garanciával rendelkeznek, a garancialevelet kitöltve a csomagba helyezzük.


Hívható telefonszámunk: 06-94-379-028

A vevőszolgálatunk egyben a patika elérhetősége is egyben.

9-15 óráig fogadja a hívásokat. De ezen kívül is érdeklődhet, emailben: info@arcanumpatika.hu

Kellékszavatosság


Milyen esetben élhet Felhasználó a kellékszavatossági jogával?


Felhasználó webshopot üzemeltető cég hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt

érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.


Milyen jogok illetik meg a Felhasználót a kellékszavatossági igénye alapján?


Felhasználó – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az


ezek közül a Felhasználó által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest


aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az


ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Felhasználó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja


vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés


költségét azonban Felhasználó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

 

Milyen határidőben érvényesítheti Felhasználó kellékszavatossági igényét?


Felhasználó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő


hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl


kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.


Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?


Felhasználó a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

 

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?


A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele


, ha Felhasználó igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a webshopot üzemeltető vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől


számított hat hónap eltelte után azonban már Felhasználó köteles bizonyítani, hogy az Felhasználó által felismert hiba már a


teljesítés időpontjában is megvolt.

 

Termékszavatosság

 

Milyen esetben élhet Felhasználó a termékszavatossági jogával?


Ingó dolog (termék) hibája esetén Felhasználó – választása szerint – kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényt


érvényesíthet.

 

Milyen jogok illetik meg Felhasználót termékszavatossági igénye alapján?


Termékszavatossági igényként Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.


Milyen esetben minősül a termék hibásnak?


A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy pedig, ha nem

rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

 

Milyen határidőben érvényesítheti Felhasználó termékszavatossági igényét?


Termékszavatossági igényét Felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E

határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

 

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?


Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját

termékszavatossági igény érvényesítése esetén Felhasználónak kell bizonyítania.


A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?


A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással

párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt

termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.Elállás

Megrendelése során Ön élhet indokolás nélküli elállási jogával is. Gyógyszerek, étrendkiegészítők, kozmetikumok esetében az elállási jogukkal akkor élhetnek, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudják szolgáltatni.


A gyógyszertárra vonatkozó jogszabály elállás esetén a következő:


"Rendelkezünk-e elállási joggal gyógyszerek, étrend-kiegészítők, kozmetikumok webáruházban történő megvásárlása esetén, azok „kipróbálása” után?


Egyéb termékektől (pl.: elektronikai cikkek, ruházati cikkek) eltérően gyógyszerek, étrend-kiegészítők, kozmetikumok és hasonló árucikkek vásárlása esetén nincs lehetőségünk elállási jogunk gyakorlására azok „kipróbálása” (elfogyasztása) után. Az olyan termék értékesítése esetében, amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza (mert például elfogyasztjuk, elhasználjuk!) a fogyasztó nem rendelkezik elállási joggal. Ha például egy étrend-kiegészítő szedését megkezdtük, érthető módon már nem tudjuk visszaszolgáltatni a terméket, így a vételár visszafizetését sem követelhetjük.


Mely esetben gyakorolhatjuk mégis elállási jogunkat gyógyszer, étrend-kiegészítő, kozmetikum vásárlása esetén?


Mégis élhetünk elállási jogunkkal, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudjuk szolgáltatni. Előfordulhat ugyanis, hogy a honlapon található tájékoztatás csak szűk körű információt tartalmaz az áru használatának ellenjavallatairól, azonban a dobozon lévő címke, vagy a mellékelt használati útmutató alapján kiderül, hogy az tartalmaz olyan összetevőt is, amelyre érzékenyek vagyunk, esetleg rendszeresen szedett gyógyszerünkkel, ismert betegségünkkel összeférhetetlen. Amennyiben ezt még a doboz (amiben már közvetlenül csak a kapszulák, tabletták, stb. vannak) felbontása előtt ellenőriztük, visszaküldhetjük az árut, hiszen az eladó azt veszteség nélkül tovább tudja értékesíteni. Fontos tudni, hogy ez esetben sem vagyunk kötelesek elállásunk okát megnevezni. "


forrás: www.nfh.hu

Az elállásról részletesen:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet, az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Felhasználó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Felhasználó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Nem illeti meg az elállási jog Felhasználót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.


A fogyasztó szintén nem gyakorolhatja az elállási jogát


    1. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

    2. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

    3. olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a Felhasználó részére, beleértve a szállítási díjat is.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Felhasználó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Felhasználót semmilyen többletköltség nem terheli.

Felhasználó köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy Szolgáltató címen leadni.

Felhasználó akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi, vagy átadja a termék(eke)t.

A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.


Felhasználó kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.

A visszatérítést Szolgáltató mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta az áru(ka)t, vagy Felhasználó bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Amennyiben Felhasználó élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén írásban (akár a mellékelt adatlap segítségével), vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén ajánlott küldeményként, csomagként való jelzést fogad el Szolgáltató. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza Felhasználó Szolgáltató részére.

Felhasználónak kiemelten ügyelnie kell a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Felhasználót terheli! A termék visszaérkezését követő tizennégy napon belül a Felhasználó által megadott bankszámlaszámra visszatéríti Szolgáltató a termék vételárát, a szállítási költséggel együtt.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet itt érhető el.

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve itt érhető el.

Felhasználó egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségeken.

Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár e.


Egyéb tudnivalók


A termékek az Áfát is tartalmazzák! De nem tartalmazzák a szállítás költségét.

Külön csomagolási díjat nem számítunk fel. Számlaigényét a megrendelőlapon jeleznie kell.

A megrendelt termék leírását vagy betegtájékoztatóját használat előtt feltétlenül olvassa el.


Kiegészítések


Az Arcanum Gyógyszerészeti Kft nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.


A https://arcanumpatika.hu oldal más weboldalakra vezető linkeket is tartalmaz. Az ezeken az oldalakon elhelyezett információk és adatvédelmi irányelvek igazságtartalmáért felelősséget nem vállalunk.


Nem vállalunk felelősséget semmilyen káresetre, amely bárkinek az oldalainkon megjelent információkkal kapcsolatos, illetve bármilyen az oldalaink látogatásából eredő egyéb káresetére vonatkozik. A webpatikán fent lévő információk indokolt esetben nem helyettesítik az orvosi konzultációt, vagy a szakszerű segítséget.


A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!


A rendelt termék használati utasítását, illetőleg betegtájékoztatóját használat előtt feltétlenül olvassa el! A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért az ARCANUM Gyógyszerészeti Kft. nem vállal felelősséget.


Panaszkezelés rendje


Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@arcanumpatika.hu e-mail címen, vagy levél útján (9766 Rum, Szombathelyi út 1.) is közölheti.


Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.


Az írásbeli panaszt az webáruházunk 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

Panasszal fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is:


Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.

GPS koordináták: X 19,071 Y 47,496

Központi telefonszám: +36 1 459 4800

Faxszám: +36 1 210 4677

E-mail: nfh@nfh.hu


Rum, 2014. június 2.KAPCSOLAT

   06-94-379-028 munkanapokon: 9-16 ór
   9766 Rum, Szombathelyi u. 1.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés