arcanum webáruház, webshop

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Kölcsönhatások

Fertility Score férfi termékenységi teszt (otthoni spermium vizsgálathoz) * Nem rendelhető!

Gyorstesztek / Azonosító: 03500

11.700 Ft
AKCIÓ! - 74%
3.100 Ft
Fertility Score férfi termékenységi teszt (otthoni spermium vizsgálathoz) *

lejárata: 2019.11.30


A FertilityScore spermateszt előnye, hogy csak az aktív spermiumok számát méri. A FertilityScore otthoni sperma teszt segítségével egyszerűen kimutatható az aktív spermiumok koncentrációja, ami alapvetően meghatározza a férfi termékenységét.

Férfi termékenységi teszt önellenörzéshez.

Két vizsgálat elvégzésére alkalmas, melyet körülbelül 10 napos különbséggel ajánlatos elvégezni.
A vizsgálatot nyugodt körülmények között tudja elvégezni. A teszt használatának részletes leírását minden doboz tartalmazza.

Elvégzése nem bonyolult. Alapos átolvasás után minden lépés jól követhető.
Néhány  fontosabb info: a teszt elvégzéséhez a sperma mintához önkielégítéssel kell hozzájutnia.


Hogyan segíthetjük elő
a fogantatást?

Ovuláció (peteérés) időpontjának meghatározása

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt olvassa el a termékhez melléklet magyar nyelvű használati utasítást.


A FertilityScore otthoni sperma teszt segítségével egyszerűen kimutatható az aktív spermiumok koncentrációja, ami alapvetően meghatározza a férfi termékenységét.

A teszttel meghatározható, hogy a mintában az aktív spermiumok koncentrációja 20 millió/ml alatti (negatív eredmény) vagy 20 millió/ml feletti (pozitív eredmény), ami a WHO által meghatározott határérték. (Lehet akár 60 millió spermium milliliterenként, ha az aktivitásuk 0%, akkor a teszt eredménye is negatív lesz. A férfi termékenység egy kulcsfontosságú tényezője a spermiumok aktivitása. A FertilityScore a tesztelés során képes megkülönböztetni az aktív és nem aktív spermiumokat.)

A FertilityScore egyedülálló az ottthoni sperma tesztek között abban is, hogy a teljes sperma mintát felhasználja. A többi teszt általában az ejakulátumnak csak egy kis részét használja, ami könnyen pontatlan eredményre vezethet.

A teszt működése

FertilityScore doboz tartalma

A doboz tartalma

1. Csomagoljon ki egy kémcsövet és egy tölcsért. Távolítsa el a kék zárókupakot a kémcsőről és csavarja a tölcsért a helyére. A sperma mintát jutassa közvetlenül a tölcsérbe, majd helyezze a kémcsövet a ráerősített tölcsérrel együtt a doboz tetején lévő kémcsőtartó nyílásba.
2. Várjon 30 percet, amíg a sperma minta elfolyósodik és átfolyik a tölcséren keresztül a kémcsőbe.
4. Vegye ki a kémcsövet a nyílásból, majd olvassa le a kémcsőről a sperma minta tetejéhez legközelebbi számot. Ezek után a festékes tartályból annyi cseppet kell a kémcsőbe csepegtetni, amennyi a leolvasott szám.
5. Csavarja vissza a kék kupakot a kémcsőre, és rázza össze úgy, hogy a belecseppentett tesztfolyadék és a spermaminta megfelelően összekeveredjen.
Ezután a minta kék vagy lilás színű lesz.
6. Engedje meg a melegvíz csapot és folyassa a vizet egészen addig, amíg az már túl forró ahhoz, hogy hozzáérjen. Gyorsan töltse meg a műanyag poharat a “175”-ös jelzésig a forró (DE NEM FORRÁSBAN LÉVŐ) vízzel. Ha a víz megfelelő hőmérsékletű a “TEST” szó jelenik meg a hőmérő csíkon a pohárban.
Ha a víz túl forró, egy felfelé mutató nyíl jelenik meg. Ebben az esetben várjon néhány percet, amíg megjelenik a “TEST” szó.
Ha a víz nem elég meleg, egy lefelé mutató nyíl jelenik meg. Ebben az esetben öntse ki a víz egy részét és adjon forró vizet a maradékhoz.
Ha a csíkon a “TEST” olvasható, tegye a pohárra a tetejét, és a tetőn keresztül helyezze be a kémcsövet a pohárba.
6. Pontosan hatvan (60) perc múlva vegye ki a kémcsövet a pohárból, a külsejét törölje szárazra, majd erősen rázza fel 4-5-ször. Így egyenletesen eloszlik a festék a mintában.
7. A színminta lap fehér részét használva háttérnek hasonlítsa össze a minta színét a színminta lap színeivel.
Tartsa a kémcsövet és a színminta lapot 7-10 cm-re egy hagyományos izzótól (FÉNYCSŐ NEM LEHET). Mozgassa a kémcsövet a színskálák mentén, amíg a kémcső színéhez legközelebbi színt meg nem találja.
Ellenőrizze, hogy a legközelebbi szín a pozitív (+) oldalon (normális termékenységi szint) vagy a negatív (-) oldalon (a normális alatti termékenységi szint) van-e.

HASZNÁLAT ELŐTT KÉRJÜK OLVASSA EL A TESZTHEZ CSOMAGOLT MAGYAR NYELVŰ RÉSZLETES HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT IS.
 

FertilityScore használati utasításFertilityScore használati utasításFertilityScore használati utasításFertilityScore használati utasítás
 

A teszt kiértékelése

Ha a mintához legjobban hasonlító szín a pozitív oldalon van, 86% az esélye, hogy a sperma aktivitás normális (20 millió vagy több aktív spermium milliliterenként) és a megtermékenyítés esélye jó. Ez azonban nem garantálja a teherbeesést számos ok miatt, melyek a női és férfi termékenységet érintik. Ha a teherbeesés nem történik meg 4 hónapon belül, keresse fel orvosát.
Ha a mintához legjobban hasonlító szín a negatív oldalon van, 86% az esélye annak, hogy a sperma aktivitás a normális szint alatti (kevesebb, mint 20 millió aktív spermium milliliterenként). A terhesség esélye alacsonyabb, de nem lehetetlen. Keresse fel orvosát!


GYAKORI KÉRDÉSEK

Kérdés: A csomag miért tartalmaz két teszt elvégzéséhez elegendő eszközt?
Válasz: A sperma minősége időről-időre változhat ugyanannál az egyénnél a mozgás, a táplálkozás,a környezeti és egyéb ismeretlen tényezők hatására. Ezért az első teszt eredményét össze kell hasonlítani egy második, legalább egy hét várakozási idő után elvégzett teszttel. A legtöbb esetben a két teszt eredménye megegyezik. Ha mégis különbözik, érdemes elvégeztetni egy laboratóriumi sperma vizsgálatot.

Kérdés: A teszt előtt mennyi ideig kell tartózkodni a nemi élettől?
Válasz: Legalább 3 nap, de legfeljebb 10 nap önmegtartóztatás szükséges a teszt előtt.

Kérdés. A minta nagy része még harminc perc után is a tölcsérben van, nem jutott át a kémcsőbe. Érdemes tovább várni?
Válasz. Igen, várjon még 10 percet. Ha a minta még ezután is a tölcsérben van, ne folytassa a tesztet, keresse fel orvosát. Másrészt viszont teljesen normális, hogy a minta egy kis része a tölcsérben marad. Ez nem befolyásolja a tesztet.

Kérdés: A kémcsőben a minta teteje a 2-es számhoz volt a legközelebb, de tévedésből 2 csepp helyett 4 csepp festéket adtam a mintához. Érdemes folytatni a tesztet?
Válasz: Nem. Az eredmény nem lesz pontos. Dobja ki a használt tesztet és 3 nap múlva ismételje meg a csomagban található második készlettel.

Kérdés: Mi okozhat alacsony sperma számot vagy lassú mozgást?
Válasz:  A túlságosan magas hőmérséklet, például forró fürdő vagy láz csökkentheti a spermiumok minőségét és mennyiségét. Magas láz befolyásolhatja negatívan a teszt eredményét akár a betegségtől számított három hónapon keresztül. Tiltott gyógyszerek, túlzásba vitt alkoholfogyasztás és a dohányzás is csökkenti a spermium számot és mozgékonyságot. Ezen kívül a számos gyógyszer is negatívan hat a spermiumokra. Számos probléma miatt lehet a sperma gyenge minőségű, de ezek általában gyógyíthatóak. Ha mégsem, akkor az esetek többségében a mesterséges megtermékenyítés még sikerre vezethet.

Kérdés: A sperma minta óvszerbe is gyűjthető?
Válasz: Nem. A legtöbb óvszer olyan anyagot tartalmaz, ami elpusztítja a spermiumokat. Bár vannak olyan típusok is, amelyeket ilyen anyaggal nem kezeltek, ezért használhatóak erre a célra. Kérdezze meg orvosát, melyek ezek és hol szerezhetőek be. A sperma minta a közösülés megszakításával sem gyűjthető, mert az ejakulátum első része, ami a legjobb spermiumokat tartalmazza ilyen módon elveszhet.

Kérdés: A sperma mintám nem éri el a kémcsőben az 1-es jelzést. Mit lehet ilyenkor tenni?
Válasz: Próbálja meg újból egy hosszabb önmegtartóztatási periódus (10 nap) után. Ez segíthet a megfelelő mennyiség elérésében. Amennyiben a minta a második próbálkozás során sem éri el az 1-es jelzést, keresse fel orvosát további vizsgálatok céljából.

A FertilitySCORE® gyártója:
FertiPro N.V.
Industriepark Noord 32
8730 Beernem, Belgium.

Megszakított közösülés, továbbá óvszerbe történő ejakulátum nem alkalmas a vizsgálathoz. A vizsgálat előtt legalább 3 nap önmegtartóztatás szükséges.
Az értékelés színminta alapján control színkártya segítségével történik.

Ha az eredmény a pozitív 86% esélye van hogy a sperma aktivitása normális ( 20 millió mozgékony spermium vagy több van egy milliliterben). Ebben az esetben a termékenység rendben van. De ez nem garantálja, hogy a terhesség létre is jön, mert azt a férfi és nő részéről sok más tényező is befolyásolja.
Ha a kapott eredmény negatív, akkor 86% az esélye annak , hogy a spermium aktivitása a normálisnál alacsonyabb (kevesebb mint 20 millió mozgékony spermium milliliterenként. A fogamzás kevésbé valószínű, de nem lehetetlen. Javasolt orvoshoz fordulniuk.
Továbbá nem jelenti azt sem, hogy lehetetlen teherbe esni, és nem alkalmas a fogamzás gátló módszerek mellőzésére sem!


Ha a teszt elvégzését követően kérdésük lenne a tájékoztatóban megtalálható a forgalmazó elérhetősége.Tesztek önellenőrzéshez


Hüvelyváladék (Candida) vizsgálatához

Ovuláció időpontját kimutató teszt
Prosztata vizsgálati teszt
Vércukorszint mérés
Székletvért kimutató tesztek
A gyomorfekély egy lehetséges okának kimutatása
Termékenyítőképesség vizsgálat (férfiaknak)
Allergia (tej, tojás, macska, légúti)
Szifilisz

Drog tesztek

Ételintolerancia kimutatása
Lisztérzékenységet kimutató teszt
Terhességet kimutató tesztek
Koleszterinszint vizsgálat
Húgyúti fertőzést kimutató tesztek

stb...
még több fajta tesztről ITT  is olvashat

.

 Súly: 70 g

ÁFA: 5Megtekintve: 6170

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Mikroszkóp termékeny napok kimutatására Pg/53 *
Mikroszkóp termékeny napok kimutatására Pg/53 *
A PG/53 Fertility Tester a családtervezés és fogamzásgátlás ideális eszköze. Alkalmazása egyszerű, teljesen természetes, semmilyen kémiai vagy mechanikus beavatkozást nem igényel, és így semmilyen mellékhatással nem jár. Az eljárás megbízhatóságát kl...
3.824 Ft
doboz
Elevit Complex 1 filmtabletta 90x
Elevit Complex 1 filmtabletta 90x Nem rendelhető!
De miért is fontos vitamint szednem már a fogantatás előtt? A terhesség első négy-nyolc hete kiemelkedő fontosságú a baba fejlődése és szerveinek kialakulása szempontjából, a nők többsége azonban ekkor még nem is tudja, hogy várandós, hiszen még nem maradt el menstruációja. Kisbabád &nbs...
9.448 Ft
Ferulant kapszula férfiaknak 60x *
Ferulant kapszula férfiaknak 60x * Nem rendelhető!
FERULANT kapszula férfiaknak A ferulant minden babát tervező férfinak ajánlott az egészséges spermiumok termelődése és az egészséges baba érdekében. Felhasználási javaslat A férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési nehézségek eset...
9.466 Ft
Ovant kapszula 60x terhességre készülő nőknek *
Ovant kapszula 60x terhességre készülő nőknek *
OVANT - kapszula nőknek perui maca növény és zöld-tea kivonata, folsavval, L-argininnel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal Felhasználási javaslat A terhességre készülő női szervezet kiegyensúlyozott m...
10.085 Ft
doboz
Férfi termékenységi teszt 1x Prima
Férfi termékenységi teszt 1x Prima
 Ez a teszt az emberi sperma sperma koncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgál. Lényegében ez azt jelenti, hogy a teszt meghatározza, hogy a spermiumok száma megfelelő-e ahhoz, hogy természetes módon megtürténjen a megtermékenyítés. Az alacsony spermiumkoncentráció esetén a ...
5.750 Ft
doboz
HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Jogi nyilatkozat    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HÍRLEVÉL    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények    Felhasználási feltétel 2019

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés