Zöldbúzafű-koktél ellenőrzött biológiai termesztésből.
Az immunrendszer erősítéséhez kifejlesztett ital, vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és klorofilt tartalmaz.
Zöldbúza 45%, legalább 20% gyümölcs, 27% zöldtea (hozzáadott cukor nélkül)
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza az értékes tápanyagokat és a klorofillt.
A zöldbúzafű ugyanis a szervezet számára értékes tápanyagok egész tárházát kínálja.
A zöldbúzafű leve, a jótékony hatású Spirulina mikroalga, a kedvelt zöldtea és a gyümölcslevek a Dr. Steinberger zöldbúzafű-koktélt a tudatosan táplálkozók ízletes italává teszik.
100 ml-ben: energia: 168 kJ (40 kcal)
fehérje: 0,2 g
szénhidrát: 9,5 g
ebből cukor: 9,5 g
zsír: 0,1 g
ebből telített zsírsav: 0,02 g
élelmi rost: 0,4 g
nátrium: 0,01 g
Összetétel: Zöldbúzafűlé, zöldtea (víz, zöldtea), almalé, agavesűrítmény, citromlé, Spirulina mikroalga, stabilizátor (pektin).
Forgalmazó: RIVAN Kft.
Zöldbúzafű levéből, zöldteából, almaléből, agave sűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében lévő vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék és a klorofil erősítik az immunrendszert és javítják az anyagcserét. A zöldbúzafű számos - több mint 90 féle - ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Vasból a parajban található mennyiség tízszeresét tartalmazza. Lékúrákhoz, méregtelenítéshez, a szervezet védekezőképességének erősítésére ajánlott.
Felbontás után hűtőben tárolandó!
Fogyasztási javaslat: reggel éhgyomorra 1,0-1,5 dl!
Egészségére válik!
forrás: steinbergerdr.hu
Egyéb információ:
Nyolc alapvetően fontos aminosav létezik, melyeket szervezetünk csak a bevitt táplálékból (fehérjékből) képes előállítani, ezek az esszenciális aminosavak. Ezek mellett pedig sok más aminosav létezik, melyek szintén fontosak, viszont ezeket már mi magunk is képesek vagyunk előállítani.
Létfontosságúak a tápanyagok optimális felszívódásához, a megfelelő emésztéshez, a betegségek elleni szilárd védettséghez, a sebek teljes mértékű és gyors gyógyulásához, a jó májfunkciókért, az idegi aktivitások kifogástalan működéséhez, tudatos gondolkodáshoz. Sejtregeneráló hatásúak, fiatalítanak minket és meghosszabbítják életünket.
Hiányuk allergiát, renyhe emésztés, rossz kedélyállapotot, levertséget, elégtelen immunműködést okozhatnak.
Lizin: öregedésgátló, serkenti a növekedést és a véráramot. Fontos a megfelelő immunműködésekhez, a kifogástalan látáshoz.
Izoleucin: fontos a kiegyensúlyozott fehérje-anyagcseréhez, a növekedéshez főleg kisgyermekkorban. Elengedhetetlen a szellemi frissesség megtartásához. Más aminosavak képzésében is részt vesz, ezért kulcsfontosságú.
Leucin: éberséget, elevenséget és frissességet hoz mindennapjainkba.
Triptofán: fontos a vérképzésben, az egészséges bőr és haj megőrzésében, a B-komplex vitaminokkal működik együtt ,így nyugtatja idegeinket, serkenti az emésztést.
Fenilalanin: a pajzsmirigy thyroxin hormontermelését segíti elő. Ez a hormon a szellemi-lelki kiegyensúlyozottsághoz elengedhetetlen.
Treonin: egyenletes emésztést, jó felszívódást és kiegyensúlyozott anyagcserét biztosít számunkra.
Valin: zavartalan alvást, jó agyi működést kölcsönöz, nyugtatja idegeinket, az izomműködések összehangolásában is kulcsfontosságú.
Metionin: elősegíti a vese- és a májszövet tisztulását, regenerációját. Csillapítja érzelmeinket, növeli érzelmi kiegyensúlyozottságunk.
TOVÁBBI Fontos aminosavak a búzafűlében:
Alanin: vérképzés.
Arginin: férfi ivarsejtek magfolyadékához elengedhetetlen.
Aspartic sav: az ételek energiává való alakulásában fontos.
Glutaminsav: szellemi egyensúly, kiegyensúlyozott anyagcsere.
Glicin: a sejtek oxigénfelhasználását fokozza energiaigényük kielégítéséhez.
Hisztidin: jó hallást és idegműködést szavatol.
Prolin: glutaminsav utánpótlását biztosítja.
Szerin: az agy- és idegműködés serkentője.
Tirozin: gátolja a sejtöregedést (egészséges bőr- és hajképzéshez fontos).
egyéb infó forrása: reformgyogyasz.com
Méregtelenítés, salaktalanítás
|