arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

 Rinomaris orrspray felnőtt 10ml
Rinomaris orrspray felnőtt 10ml

bruttó 1.650 Ft
AKCIÓ! - 19%
bruttó 1.340 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Kölcsönhatások

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel (ÁFSZ)

Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat
Viviscal hajnövesztő

VIVISCAL hajnövesztő termékcsalád

A termékeket jelenleg nem tartjuk.

A haj növekedési ciklusát és természetes cserélődési folyamatát számos tényező befolyásolja. Az  életkor, a szervezet hormonális helyzete, a keringési szervek egészségi állapota, a stressz, a szervezet általános tápláltsági és egészségi állapota.
 A hajhullás és kopaszodás problémájára nehéz tökéletes megoldást találni. Léteznek részleges megoldások, ám a "csodaszert" még nem találták fel.

Hajhullást okozó tényezők
Hormonális okok:
androgén hormonok túltengése, szülés, változókor, fogamzástgátló szerek
, vas hiány
Stresszhelyzetek (tartósan fennállóak)
Fertőzések: tartós lázas állapotok, súlyos fertőzés
Orvosi kezelések következményei: sugárkezelés, citosztatkumok alkalmazása
Táplálkozási probléma: alultápláltság
Külső okok: dauer, szőkítés, hajfestés  

A Viviscal termékek fő hatóanyaga a Natural Marine Protein Complex — ez egy specifikus tápanyag, biokémiailag mucoprotein complex; egy fajta tengeri hal porcállományából,  gyógyszer technológiai tisztító eljárásokkal készült kivonat.

A Natural Marine Protein Complex a gyártást megelőző tudományos vizsgálatok szerint, serkenti a hajnövekedést minden élő (aktív és nyugalmi) hajhagyma esetében. Aktiváló hatással van a körmök és a faggyúmirigyek működésére is.
Az optimális hatás elérése érdekében a fő tápanyagot a sejtek kiegyensúlyozott anyagcseréje érdekében C-vitaminnal, illetve hajszálakat erősítő hatású szilikát vegyületekkel egészítik ki.

Viviscal tabletta
A Viviscal tabletta az egyébként egészséges haj növekedési sebességét két-háromszorosára gyorsíthatja fel.

A Viviscal tabletta a tápcsatornából felszívódik, a vérkeringésen keresztül eljut a célsejtekhez és a fejbőrben lévő, még élő , de inaktív, alvó hajhagymákat újra aktiválja. Ennek következtében először lelassítja és megállítja a fokozott hajvesztést, majd megindítja a haj újranövekedését azokon a területeken is, ahonnan korábban — akár teljesen — kihullott.

Adagolás

A Viviscal tablettát mindig kúraszerűen kell szedni. A teljes kúra időtartama átlagosan 6-10 hónap. Ez azonban az általános állapottól, életviteltől, fennálló betegségektől, az elérni kívánt eredménytől függően egyénenként jelentős szórást mutathat. A kúra folyamán szükséges adag naponta két tabletta. Hatvan éves kor után, 80 kg testsúly felett, vagy erős dohányzás esetén naponta 3 tabletta szükséges. A tablettát egészben kell lenyelni. Könnyen emészthető, de az acerola és a halfehérjék miatt a tablettának jellegzetes kesernyés íze van.

 Megelőzésre

Hajhullás, kopaszodás megelőzésére évente 1-2 doboz ajánlott. Hajnövekedés gyorsítására már egy-két hónap
(naponta 1-1 vagy 2 tabletta szedése) elegendő. A haj erősítését célzó kúrához naponta/kétnaponta 1-1 tabletta szükséges 2-4 hónapig. Hajvesztés lassítására, megelőzésére (férfiak és nők részére egyaránt) 1-2 hónapon keresztül naponta 2 tabletta, majd azt követően 1 tabletta naponta a kívánt stabilitás eléréséig (3-5 hónap).

 

Makacs esetekben a teljes kúra után fenntartó kezelés ajánlott: 1-1 tabletta kétnaponta.

 

A regenerációt követő egy- két éven belül, vagy utána a haj aktuális állományától függően ismétlésre, emlékeztető kúrára lehet szükség, azaz évente egy-két doboz (naponta 2x1 tabletta) bevétele ajánlott.

 

A tabletták közvetlen hatásai közé tartozik a faggyúmirigyek működésének fokozódása, ami a kúra első két-három hetében arra hajlamos egyéneknél a fejbőr és az arc zsírosodásával, néhány mitesszer megjelenésével járhat. Ez természetes folyamat, annak a jele, hogy a tabletta eljutott a célsejtekhez, és megkezdte jótékony hatását. A tabletták szedését emiatt általában nem kell félbeszakítani, a kúra folytatására a zsírosodás elmúlik. Ha ebben a kezdeti időszakban az arc és haj tisztán tartására fokozottabb figyelmet fordítunk, akkor ez a továbbiakban nem jelent akadályt. További hatásként tapasztalható az is, hogy a körmök is gyorsabban növekszenek, erősebbekké válnak. A Viviscal tabletta nem befolyásolja a szervezet hormonális egyensúlyát, sem a vérkeringést, nem módosítja az étkezési szokásokat vagy az étvágyat.

 

Tekintettel ara, hogy a Viviscal tabletta nem gyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő, csak olyan jellegű anyagokat tartalmaz, amelyeket élelmiszer formájában egyébként is fogyasztunk. Semmi olyan megfontolás nem ismeretes, amelynek alapján a Viviscal tabletta szedését ne ajánlhatnánk kockázat nélkül szoptatós kismamáknak is, akiknek egyébként gyakran nagy szükségük van rá. Terhesség közben is szedhető, bár erre hormonális okok miatt viszonylag ritkán jelentkezik igény. Vannak azonban különösen érzékeny személyek, akiknél akár bizonyos ételek is allergiás reakciókat válthatnak ki. Emiatt a Viviscal tabletta szedése nem ajánlható azoknak, akik halra vagy tengeri eredetű ételekre allergiásak. A Viviscal acerolát (kínai cseresznye) is tartalmaz, elméletileg erre is lehet valaki allergiás, ilyen eset azonban a többéves nemzetközi tapasztalat során eddig nem fordult elő.

 

A Viviscal tabletta gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba. Bizonyos gyógyszerek esetén vannak étkezéssel kapcsolatos megszorítások (lásd az adott gyógyszer betegtájékozatóját), ilyen szempontból a Viviscal tabletta bevétele étkezésnek tekintendő.
A kúra végére jó esély van a kopasz területek eltüntetésére - a genetikusan determinált homlokvonal, kivételével. Nők és férfiak részére egyaránt alkalmas, hölgyek gyorsabb eredményre számíthatnak. A férfiak fiatalkori hajvesztésének megelőzésére is kiválóan alkalmas. Az eredmények természetesen minden esetben egyéntől függőek. Minél régebb óta áll fenn a kopaszság, annál nehezebb a megoldása. Jelenleg nem ismert olyan vizsgálati módszer, aminek alapján a várható eredményt meg százszázalékos biztonsággal meg lehetne jósolni.

Egyéni különbségek nemcsak a kezelés eredményességében vannak, hanem abban is, hogy a hatás mennyi idő után érzékelhető. Vannak, akiknél az első látható eredmények megjelenéséig akár 4-6 hónapi kezelésre van szükség. A hajregenerálás komoly türelmet kíván!


VIViSCAL hajszesz (lotion)

 


A Viviscal lotion - azaz hajszesz - kívülről táplálja, serkenti a hajhagymákat és a fejbőr vérkeringésére jótékony hatást fejt ki, ezáltal fokozza és támogatja a viviscal tabletta működését. Ez a kiegészítő hatás különösen fontos lehet súlyosabb hajvesztéssel járó esetekben.

Adagolás

Alkalmazza esténként, amilyen gyakran csak tudja. Finoman dörzsölje be a fejbőrbe, és hagyja megszáradni. Ha szükséges, reggel leöblíthető.  A Viviscal lotion aktív tápanyagai könnyen beszívódnak, és eljutnak a hajhagymákhoz. A hajszesz használatánál - akárcsak a Viviscal tabletta esetében - döntő fontosságú a kitartó, rendszeres használat.Mint minden külsőleg alkalmazott hajszeszt és bedörzsölőt, ajánlott megtisztított bőrfelületre felvinni. Bármilyen sampon használata megfelelő. A Viviscal lotion nem igényel különleges hajmosási eljárást, a mindennapi higiéné azonban fontos. Kezelés előtt (mint bármilyen külsőleg alkalmazott készítmény esetén) érdemes az alkar belső oldalán "érzékenységi próbát" végezni.  A Viviscal lotion-t a hajas, vagy hajjal már nem fedett fejbőrre is felvihetjük. A bedörzsölést finom ujjbegy mozgatással végezzük, tekintettel arra, hogy a hajszálak érzékenyek az erélyes, mély masszírozásra: törhetnek és kilazulhatnak.

A Viviscal lotion minden nap alkalmazható.
A haj nem áll össze tőle, használata nem okoz kellemetlen szagot.
A hajfesték hatását sem változtatja meg, de nem ajánlott azonos időben alkalmazni a két kezelést. A bedörzsölés után hagyjuk megszáradni a kezelt felületet és legalább egy napon vagy egy éjszakán át ne mossuk le. A Viviscal lotion használatával egyidejűleg nem ajánlunk más hajszeszt és bedörzsölőt.

Nem ajánlják masszív bőrgyulladás eseteiben (orv: seborrheás dermatitis).

 HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények    EKADASI    Moksadá ekadasi    Utpanná Ekadasi

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés