arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Borsosmentalevél 30g Herbária *
Borsosmentalevél 30g Herbária *

bruttó 311 Ft
AKCIÓ! - 36%
bruttó 200 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Kölcsönhatások

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel (ÁFSZ)

Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat
Csomagautomata

Csomagautomata - Gyakran ismételt kérdések

2/  Átvétel Pontokon
(csomagautomatából, Postán átvehető, MOL/COOP)
Kérheti a kézbesítést több mint 2550 posta, a 125 MOL kút vagy a 47 Csomagautomata egyikébe!
Termékek ára
Szállítási költség
100 Ft fölött 790 Ft
15000 Ft 670 Ft
20000 Ft fölött 0 Ft


Az automaták címeit ITT találja csomagautomaták - táblázat alatt)

1. A CSOMAGAUTOMATÁKRÓL ÁLTALÁBAN


Mi az a Csomagautomata?
2014 tavaszától az országszerte kihelyezett Csomagautomatákból is átveheted webes rendelésed néhány gombnyomással, kényelmesen. A rendelés során kiválaszthatod, melyik automatába szállítsuk ki a csomagot.

Hogyan rendelhetek Csomagautomatára?
Webáruházi vásárlásnál válaszd a Csomagautomata szállítási módot. Hogy melyik webáruházaknál tudod már biztosan elérni ezt a csomagátvételi módot? Kattints a HONNAN menüpontra!

Hogyan vehetem át a rendelésem?
SMS-ben és e-mailben értesítünk arról, hogy megérkezett a csomagod és megküldjük az átvételi kódodat. Az automata érintőképernyőjén megadod a kapott kódot és a telefonszámodat, amivel már ki is nyitottad a megrendelésedet tartalmazó rekeszt. Ha a csomagod árufizetéssel (utánvételesen) került feladásra, az automata bankkártya terminálján tudod rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik.

Kik használhatják a Csomagautomatákat?
Az automatákat bárki használhatja, egyéni ügyfelek és vállalkozások egyaránt. Szerződéses csomagfeladók a személyes értékesítőjüktől kaphatnak további információt.

Hol vannak Csomagautomaták? A térképet itt találod.

Külföldön mennyire váltak be a Csomagautomaták?
A világ számos országában működik már csomagautomata-hálózat, népszerűségük és számuk folyamatosan növekszik. Németországban már 2500 automata érhető el.


Milyen gyorsan kapom meg a rendelésemet?Ha a webáruház összekészíti a megrendelt árucikkeket és a csomagot átadja a postának szállításra, a csomag a feladás napját követő 2. munkanapon (ha a webáruház 1 munkanapos szállítási időt jelölt meg, akkor a feladást követő munkanapon) megérkezik a Csomagautomatába, melyről elektronikus értesítést küldünk.Mennyire van biztonságban az automatában a csomagom?
A csomagok biztonságát mechanikus és elektronikus biztonsági elemek is védik, a rekeszek beázásbiztosak (de vedd figyelembe, hogy nem hűtöttek, és nem fűtöttek). Az automaták kültériek, forgalmas helyeken állnak. A biztonságos csomagátvételt kamerás megfigyelőrendszer és automatikus működésű megvilágítás garantálja.

Nem veszélyes éjszaka az automaták használata?
A Csomagautomaták saját megvilágítása jól láthatóvá teszi az automata környezetét. Emellett - az ATM-ekhez hasonlóan - a küldemények átvétele során videofelvétel készül, ami indokolt esetben felhasználásra kerülhet.

Milyen rendszerességgel töltik fel az automatákat?
Naponta kétszer kerül rá sor.

Mi történik, ha a Csomagautomatában nem lesz szabad rekesz?
Ha a reggeli feltöltéskor nem is fér be a küldemény az automatába, a délutáni felkereséskor már valószínűleg lesz felszabadult rekesz. Ha mégsem, akkor telefonon egyeztetünk veled, hogy milyen más kézbesítési mód felel meg a számodra. Választható megoldások: következő napi automatás kézbesítés; házhoz kézbesítés (ami történhet a munkahelyre is); PostaPonti, vagy MOL PostaPonti kézbesítés.

Egy rekeszben lehet több csomag?
Nem, minden rekesz csak egy csomagot tartalmazhat.

2. CSOMAGFELADÁS


Hogyan küldhetek csomagot Csomagautomatára címezve?
Csomagautomatára MPL Üzleti csomag és MPL Netcsomag címezhető. MPL Üzleti csomag automatára történő feladása címiraton a címzett és az automata címének feltüntetésével kezdeményezhető. Az automaták címeit ITT találod. A címzett értesítéséhez e-mail cím és SMS fogadására alkalmas telefonszám megadása szükséges. A Netcsomag feladásához szükséges címiratot az online címiratkitöltő alkalmazással készítheted el. Itt is ügyelj a címzett adatainak pontos megadására.
Küldhetek csomagot Csomagautomatára címezve „címzett fizet” szolgáltatással?
Jelenleg ez a szolgáltatás nem érhető el az automatára címzett csomagok esetében.

3. CSOMAGOK JELLEMZŐI


Mit rendelhetek, és mit küldhetek Csomagautomatára?
Bármilyen olyan tárgyat/árucikket, amelynek feladását törvény vagy a posta általános szerződési feltételei nem tiltják, és melynek méretei a becsomagolást követően sem haladják meg az 50x31x35 cm-t és a 20 kg-ot. Az áru értéke és az árufizetés (utánvétel) összege maximum 200.000 Ft lehet.
Azt olvastam, hogy az automatába címezhető csomag maximális mérete 50x31x35 cm lehet. Feladhatok 40x40x6 cm-es csomagot?
Sajnos nem. A Csomagautomata rekeszméretei adottak, hiába rövidebb két oldal is a maximum értékektől, 40 cm-es oldalmérete miatt ez a csomag nem férne be az automata rekeszébe.
Javasoljuk, hogy válaszd a hasonlóan rugalmas MOL PostaPonti vagy postai csomagátvételt! További részletek itt: www.postapont.hu
Hogyan követhetem a csomagot?


A csomag útja a ragszám megadásával követhető nyomon a honlapunkon.A webáruház jelezte, hogy 210 000 Ft értékű csomagomat nem adhatja fel Csomagautomatára. Miért?
Jelenleg az automatára feladható csomagok értéke nem haladhatja meg a 200 000 Ft-ot, de lehetőséged van PostaPontra kérni a megrendelésedet.
A rendelésem összegét csak átvétel után szeretném az automatánál kifizetni. Lehetséges ez?
Igen, a Csomagautomatára rendelt áru díját átvételkor kártyával tudod rendezni az automatánál.

4. CSOMAGOK ÁTVÉTELE
Honnan tudom meg, hogy megérkezett

a csomagom az automatába?


SMS-ben és e-mailben értesítőt fogsz kapni, amely tartalmazza az egyedi átvételi kódot is (ezt ne oszd meg senkivel!).
Hogyan vehetem ki a csomagomat az automatából?
A csomag kivételéhez mindössze az SMS-ben és e-mailben kapott kód és a telefonszám megadására van szükség az automata érintőképernyőjén. Csak egy pillanat az egész! Ha az áru összegét nem rendezted korábban és a csomagod árufizetéssel (utánvételesen) adták fel, a rekeszed a kártyás fizetés után nyílik!

A Csomagautomatára címzett csomagomat átveheti más személy is?
A kódot csak a címzett részére küldi el a posta, amennyiben ezt és a hozzá tartozó telefonszámát más személy tudomására hozza, természetesen igen (a működési elv az ATM-hez hasonló).

Úgy láttam, hogy a Csomagautomata elég magas. Alacsony / gyenge ügyfél el sem éri a magas rekeszeket / nem tudja kivenni a fenti csomagot.
Rendelésnél lehetőség van könnyített hozzáférésű rekesz igénylésére. Ilyenkor a csomagok 130 cm alatti rekeszekből vehetők át.Mennyi időm van a csomag átvételére?A csomagokat 2 munkanapig tároljuk az automatában. Az SMS-ben és e-mailben kapott értesítés percre pontosan tartalmazza, hogy csomagodat meddig veheted át az automatából.Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tudsz érte menni, újabb SMS-ben elküldjük, hogy a csomagot hol veheted át a webshop által előzetesen megadott 5 vagy 10 napos őrzési időn belül.


A webáruház oldalán látom, hogy Csomagautomatába is rendelhetem a csomagom, a szállítási díj is kedvezőbb. Nem bonyolult az átvétel?
Az automata használata nagyon egyszerű. Forgalmas, jól megközelíthető helyeken kerültek telepítésre. Ha az átvétel során probléma adódik, ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre.

Szükségem lesz a személyi igazolványomra

az átvételhez?Nem, a telefonszám és az azonosító kód megadása után kinyílik az automata rekesze.

Mozgássérült vagyok. Látom, hogy az automata néhány rekesze magasan van. Mi történik, ha a csomagomat egy ilyen rekeszbe teszik?
Megrendeléskor mindenképpen jelezd a webáruháznak, hogy könnyített elérésű rekeszbe küldje majd a csomagot.

Honnan tudom, hogy egy plázán belül hol található az automata?
Az automaták pontos helyét táblázatos listánk tartalmazza, megtekintéséhez kattints ide!

Az én lakóhelyemen nincs automata. Van más lehetőségem?
Csomagodat átveheted MOL kutakon vagy postán is, ha a webáruház oldalán megrendeléskor a PostaPonti csomagátvételt választod!
Mi történik, ha nem veszem át a csomagot az

SMS-ben / e-mailben megadott határidőn belül?
Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tudsz a csomagodért menni, újabb SMS-ben elküldjük, hogy melyik közeli postán és meddig veheted át a rendelésedet. Az átvételre 5 vagy 10 munkanapod van, aszerint, hogy feladáskor a webshop milyen őrzési időt választott csomagodhoz.

Van-e tárolási díj, ha a csomagot végül nem az automatából veszem át, hanem a postán?
Nincs tárolási díj, a csomagod további díjfizetés nélkül veheted át a közeli postán.

5. PROBLÉMAMEGOLDÓReggel még nem kaptam értesítést csomag érkezéséről. Már csak holnap várható, hogy átvehetem a rendelésemet?
Nem feltétlenül. Az automatákat a kézbesítők naponta két alkalommal keresik fel. Elképzelhető, hogy a délutáni feltöltéskor kerül a csomagod az automatába.

Miért nem kaptam értesítést a csomag érkezéséről?
Az értesítést a feladáskor kapott e-mailcímre és telefonszámra küldjük. Az értesítés hiányának oka a megadott adatok pontatlansága lehet. Kérjük, nézz utána, nem gépeltél el valamit. Ha ez történt, és a webáruház rendszeres vásárlója vagy, érdemes a regisztrációnál megadott adataidat is javítani, így megelőzheted a későbbi problémákat.

Mit csináljak, ha a Csomagautomata nem működik, és nem tudom átvenni a csomagom?
Ha hibás automatával találkozol, jelezd az ügyfélszolgálatunknak a 06-1-421-7282-es telefonszámon.

Mi történik, ha nincs a csomag az automatában?
Ha SMS-t kaptál a csomagod érkezéséről és az automatánál az adatokat zöld pipával jóváhagytad, ez a helyzet nem fordulhat elő. Ha mégis, jelezd a problémát az ügyfélszolgálat felé a képernyőn található ’Segítség’ menüpont érintésével.

Mi történik, ha a küldemény tartalma nem egyezik meg azzal, amit rendeltem?
Ha ilyen előfordul és a csomag adatai (azonosító, címzett, feladó) egyébként helyesek, a problémát a feladó (webshop) felé kell jelezned.

Más problémám van.
Ha egyéb problémád adódna, 0-24 órás ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre!
Az automatánál jelezheted a kérdésedet a képernyőn található ’Segítség’ menüpont érintésével. Ha telefonon szeretnél kérdezni, hívd a 06-1-421-7282-es telefonszámot!


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények    EKADASI    Moksadá ekadasi    Utpanná Ekadasi

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés