arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Golden Dragon kapszula 6x
Golden Dragon kapszula 6x

bruttó 4.323 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 3.395 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Kölcsönhatások

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel (ÁFSZ)

Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat
Ásvány ékszerek 1.

Hogy hatnak a kövek?
Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget okozhatja saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen
emlékképeink, környezetünk. A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket. 

Lehet, hogy születési dátumod szerint az Te  köved mondjuk a borostyánkő, de ki nem állhatod és képtelen lennél hordani. Sose viselj egy követ, ha ellenérzésekkel viseltetsz  iránta, Te és a kő mondtok egymásnak valamit. Sokkal jobb, ha kellemesen, kényelmesen érzed magad a kő társaságában. Ha a hónap olyan időszakában születtél , amelyhez más születéskő és más zodiákus kő tartozik, Tiéd a választás lehetősége. Csak a kővel való kapcsolata a fontos, semmilyen önkényes szabály nem írhatja elő, mit viselj. 

A patika megjegyzése: az összefoglaló ezen témával foglalkozó könyvek és honlapok tartalma alapján készült, azon célból,  hogy az érdeklődőket közelebb vigyék ahhoz, hogy az ásvány ékszerek nem csupán szépek. Az emberi szervezetre hatással vannak ugyan, de a jogszabályok tiltják, hogy gyógyító hatásúnak nevezzék őket. Így minden alábbiakban leírt hatás, feltételezett hatás. Kérjük ily módon olvassa, és  értelmezze. a kövek gyógyhatására vonatkozó leírásai nem a gyógyszertár megállapításai.
CSAKRÁKRÓL
A kövek feltételezett hatásai
 A kövek gyógyhatására vonatkozó leírásai, nem a gyógyszertár megállapításai.
Az összefoglaló, ezen témával foglalkozó könyvek és honlapok tartalma alapján készült, azon célból,  hogy az érdeklődőket közelebb vigyék ahhoz, hogy az ásvány ékszerek nem csupán szépek. Az emberi szervezetre hatással vannak ugyan de a jogszabályok tiltják, hogy így értelmezze.

Ásványok tisztítása, feltöltése
Horoszkóp és ásványok

Ametiszt: alvás, emlékezőképesség, fogyás, intuíció, szeretet képessége, migrén, anyagcsere, fájdalmak, fejfájás.
A spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat és az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban, az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.

Kémiai elnevezés: Szilícium-dioxidCsakra: gyökércsakra, koronacsakra, napfonatcsakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak
Feltételezett Lelki hatás: Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, azt mondják róla, hogy a mániás viselkedések mindegyikére pozitív hatással van
.

Akvamarin: gyulladások

Kémiai elnevezés: Berillium-alumínium-szilikát


A határozott és vonzó szín a szimpátia érzelmét váltja ki.
Feltételezett gyógyhatás:
 anyagcsere, állkapocs, csecsemőmirigy, csigolyák, csontok, fehérvérsejtek, fogak, garat, gyomorfekély, idegek, immunrendszer, karok, kezek, lép, máj, nyakszirt, szemek, szív, szívkoszorúerek, szívinfarktus megelőzése, tarkó, torok, vesék

Feltételezett lelki hatás: érthetőség, félénkség, rátermettség, tájékozódás zavara, világosság.

A bátorság köve. Nyugtat, csökkenti a stresszt, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt, jó a torokfájásra, a pajzsmirigy problémára, szabályozza a hormonokat. Harmóniát teremt, összehangolja a csakraműködést.
A gyógyító drágaköveknek nagyon magas a rezgési energiája, amely közvetlenül a bőr bizonyos pontjairól a test érintett területeire
    áramlik. Minden anyag, élőlény és növény apró, rezgő energiarészekből áll. Ha ezeket az energiarészecskéket tömegében nézzük, megint csak energiát adnak le. Pozitív, semleges, vagy negatív energiát. 
A drágakövek a legtisztább energiát képviselik. 
Ez a földünk belsejéből eredő tiszta és koncentrált energia.
 

A drágakövekből kiáradó energiadús fény rezgési energia formájában a csakrák révén közvetlenül az idegvégződésekre kerül. Minden színnek saját hullámhossza van és sugaraival pozitívan befolyásolja szervezetünket. 
Például a piros szín aktivitást, temperamentumot és
energiát vált ki.

Drágakővízként fogyasztva az ásványok és nyomelemek optimális módon érik el a testet és gyógyhatásukat optimálisan tudják kifejteni. Például sokszor számoltak be arról, hogy a bőr megfiatalodását figyelték meg.


Amazonit:

Kálium-alumínium-szilikát

A termékenység köve. Segíti a szeretetteljes kommunikációt, mivel jó hatással van a szív- és torokcsakrára. Eloszlatja a negatív energiákat, elnyeli a káros sugárzásokat, helyreállítja az anyagcsere-folyamatokat. Oldja az idegrendszeren belüli blokkokat és az izomgörcsöt. Hasznos a csontritkulásra, kalciumhiányra és az ebből adódó betegségekre.
Aventurin:
függetlenség, tudatalatti szorongások, türelem, allergiák.

Szilícium-dioxid
A boldogulás köve. Nagyon pozitív kő.  Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Serkenti az anyagcserét, csökkenti az allergiás tüneteket. Elixírként gyógyítja a bőrproblémákat.Borostyánkő: aggodalom, emlékezőképesség, asztma, gyulladások
Feltételezett hatása:A borostyán igen jó hatással van a különféle bőrbetegségekre, használható kelések, furunkulusok és ekcéma, afta, bőrkiütések, psoriasis, övsömör, allergia és szemölcsök esetében is. Mivel a fejbőr is bőr, a borostyán alkalmas korpásodás ellen is.
A borostyánkő nem drágakő, és nem is ásvány, hanem többmillió éves megkövült gyanta.

Erőteljes gyógyító és tisztító hatású. A negatív energiákat átalakítja pozitív erőkké, amelyek serkentik a szervezet öngyógyító hatását. Összekapcsol a magasabb spirituális világgal. Stabilitást hoz az életbe, elűzi a depresszióra való hajlamot. Elősegíti a pozitív gondolkodást, életerővel látja el a testet, kivonja a  betegséget a testből. Támogatja a gyomrot, a lépet, a vesét, a májat és az epehólyagot, enyhíti az ízületi problémákat. Természetes ’antibiotikum’.

A borostyánhoz hozzárendelhető:
Csakra: napfonatcsakra
Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő
Feltételezett gyógyhatás: agy, anyagcsere, asztma, csigolyák, DNS, életerő,
felvillanyozódás, gyulladások, hallás, hólyag, idegrendszer, máj,
napfonat, pajzsmirigy, vasék, vírusfertőzések


Feltételezett lelki hatás: aggodalom, emlékezőképesség, félelem, szorongás,
határozottság, különcködés, önzetlenség. Szerencsekő

Csaroit: Feltételezett hatása: Az átalakulás köve. Lélekkő, mely legyőzi a félelmet. A kimerült
testet energiával tölti fel, szabályozza a vérnyomást, jó hatással van a szemre, a májra,  a hasnyálmirigyre, a szívre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, enyhíti a görcsöket, fájdalomcsillapító. Nyugodt álmot biztosít. Segít az autizmusban és a depresszióban. Megteremti a koronacsakra egyensúlyát.Citrin:
önbizalom, anyagcsere, cukorbaj, emésztés


A citrin a kvarc sárga színváltozata.
Színét a vas beépülése okozza.
Kristályait két hatszög alapú dipiramisra hasonlító hatlapú prizma alkotja.
Belső szerkezetének köszönhetően különböző szögekből nézve két különböző színt mutat.
A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Felfúvódás, teltségérzet, gyomorgörcsök, gyomorhurut esetén alkalmazzák. Hatással van a hasnyálmirigyre, és hasznos cukorbetegség esetén is. Segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait.
Hat a bőr tisztátalansága, sőt fejsömör ellen is.

A citrinhez hozzárendelhető:
Csakra: napfonatcsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak
Feltételezett gyógyhatás: A citrin pozitívan befolyásolja az immunrendszert, az anyagcserét és a mirigyek működését. Hatással van a hasnyálmirigyre, a gyakran
pszichoszomatikus eredetű, azaz a napi stresszből eredő cukorbetegség és emésztési zavarok kezelésében segít. A vérben és a bélrendszerben semlegesíti a bőrproblémákat is okozó méreganyagokat. Fehér vértest képződési zavar esetén is segít. A torokcsakránál felszabadítja a légutakat és gyógyítja a bronchitist.


Feltételezett lelki hatás:
 Felébreszti az események iránti érdeklődésünket, erősíti belső következetességünket és a vágyat valódi énünk megismerésére. Lendületet ad arra, hogy új feladatokat elvállaljunk, amelyek rugalmasságot és dinamikus gondolkodást igényelnek. Segíti elviselni a félresikerült dolgokat, amelyeket általa csak tanulságos hibának látunk. Ennek az életigazságnak a felismerése megóv minket a kisebbrendűségi érzéstől.
Legfontosabb hatása a köldök- és napfonatcsakránál 
a nyugtalanság, félelem és elégedetlenség elleni védelem.  Kedélyjavító, depresszió ellen is hatásos.
Auravédelmező kő. Hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza, energiát ad. Sosem kell tisztítani. Tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket és összehangolja azokat a fizikaival. Gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a  vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet, erősíti az idegeket. Kiváló a székrekedésre és a cellulitiszre.

A kvarc, a Föld legelterjedtebb ásványa, rengeteg maradandó drágakövet produkál. Kimeríthetetlen tárháza a színárnyalatoknak és mintáknak. A kvarccsoport drágakövei lehetnek átlátszóak (ametiszt), áttetszőek (krizopráz), vagy átlátszatlanok (achát), mintázatuk lehet csíkos, erezett, sávos vagy foltos. Jellegzetes mintáik között előfordul a páfrány- és moharajzolat is. Kvarc az anyaga a tengerparti homoknak csakúgy, mint az ametisztnek, a hematitnak, a jáspisnak, a citrinek, a füstkvarcnak, a hegyikristálynak, a rózsakvarcnak, az achátnak és a
macskaszemnek.
Fluorit
Feltételezett hatás
: Erős védelmező kő. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, megkönnyíti a gyors gondolkodást, a tanulás kitűnő segítője. Megjavítja a károsodott DNS-eseket, hatásos a vírusokkal szemben (elixírként), gyógyítja a légutakat, a fekélyeket, a bőr betegségeit, a megfázást, az arcüreggyulladást, fájdalomcsillapító. Marokkőként erős nyugtató.


Füstkvarc:
depresszió

Földelő kő.
Feltételezett hatás: Emeli a rezgéseket, védelmet nyújt, oldja a stresszt, csillapítja a félelmet, segíti a depressziót, növeli a férfiasságot, tisztítja a gyökércsakrát, enyhíti a rémálmokat. Főleg has, csípő és a lábak betegségeire hatásos, enyhíti a fájdalmat, oldja a görcsöket.Gránát:
anyagcsere
 
A segítség köve. Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét, tisztítja a vért, a szívet, a tüdőt, megújítja a DNS-t. Életenergiával tölt fel.
Csakra: Gyökércsakra. Csillagjegy: Skorpió, vizöntő.

Bátorságot, és spontánul hatómozgató erőt, ugyanakkor jótékony melegséget áraszt. A gránát segíti a képzelőerőt, segít a depressziónál, és a zavaros gondolkodás rendezésénél. Reumás megbetegedéseknél, ajánlatos magunknál hordani. Rezgésével segíti a vérkeringést. Jótékony hatású tehát az agy működésére, a szívre, a vérkeringésre.

Feltételezett gyógyhatás: anyagcsere, bőr, csontváz, fehérvérsejtek, fejfájás,
gyulladások, hemoglobin, láz, máj, nemi betegségek, pajzsmirigy,
potenciagyengeség, sejtmegújulás, szexuális problémák, szifilisz, szív, vesék, vérplazma, vérszegénység

 
Feltételezett lelki hatás: bosszúság, depresszió, fantázia, központosítás,
lidércálmok, önbecsülés, önzetlenség, pszichoszomatikus betegségek,
szexuális konfliktusok


Hegyikristály:
hormonok, emésztés, tüdő

A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyitóbbika".
Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre.

A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk.
Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére.
A hegyikristályhoz hozzárendelhető:
Csakra: minden csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő
 
Feltételezett gyógyhatás:  A legjelentősebb gyógyítóként tartják számon a kristályok között.
A nyak környékén pozitív hatást gyakorol a pajzsmirigyre, a szív
környékén a szívre, keringésre és a tüdőre, a köldöknél az
emésztőrendszerre, stb. Az egészség szempontjából legfontosabb hatása azonban az, hogy az idegi eredetű fájdalmakat csillapítja. Segít hányinger, szédülési rohamok, fejfájás és migrén ellen. A
hegyikristályból készült nyakláncokat vagy medálokat megelőzésként hordják. Ha a szánkba veszünk egy csiszolt hegyikristályt, csillapítja a szomjat.Feltételezett lelki hatás: A hegyikristály a fényt, annak tisztító és gyógyító energiáját szimbolizálja. Közvetítőként működik, amely az energiaáramlást gyorsítja. 
Felveszi a negatív energiát és pozitív energiával tölt fel.
Általa megőrizhetjük egyensúlyunkat és erőt ad.  A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.Hematit: fejfájás, gyulladások, vérkeringés szabályozás

Kémiai elnevezés:Vas-oxid,

Kristályrendszer: Háromszöges rendszer (trigonális)


Hematithez hozzárendelhető:
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő


A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás,
 
hátproblémák esetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a v
érömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér esetén is alkalmazhatjuk.
Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését.
Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.
A rendszertelen menstruáción is javít.
A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.
A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.

Feltételezett gyógyhatás: Egy kisméretű hematit az egészséged megőrzése mellett fokozza tested regenerációs folyamatait. Magas vastartalma különösen vérszegénység esetén bizonyulhat hatásosnak. A kő neve is a görög haema = vér szóból ered. 
A hematit elősegíti a vörös vértestek képződését,
amelyek gondoskodnak a sejtek megfelelő oxigénellátásáról. Rendkívül hatásos rendszertelen és fájdalmas menstruáció ellen. Aktiválja a keringést és a szívet, erősíti a tüdőt, a májat és a lépet. A tapasztalatok szerint rózsakvarccal együtt 
 hatásos álmatlanság ellen.
Gyulladások esetén nem szabad használni!


Feltételezett Lelki hatás: Nyugodt, mégis intenzív rezgése erőt és vitalitást ad. Lelki túlterheltség esetén támogat a bizonytalanság és reménytelenség leküzdésében. Kritikus pillanatokban mozgósítja akaratunkat, bátorságunkat és határozottságunkat. Az egész szervezetre káros hullámzó lelkiállapotot kiegyensúlyozza. Különösen nagy segítséget nyújthat
abban, hogy agyad mindig kész legyen a gondolkodásra, a jó döntések meghozatalára. 
Erősíti vitalitásodat és segíthet elmélyülni
érzelmeidben. Ha megtalálod az igazit, ajándékozz neki is egy kisméretű hematitkövet az erősebb érzelmek kialakításáért. Gyakran tartsd a kezedben,

s koncentrálj a kő pozitív kisugárzására

Howlit:
fogyás

Kémiai elnevezés: Kalcium-bórszilikát

 Bórtartalma révén befolyásolja a gyomor és bélflórát, kalciumtartalma serkenti az anyagcserét,  a
hormonális rendszert szabályozza. Enyhíti a gyomorégést, hányingert, bélzavarokat, mivel bórtartalma révén befolyásolja a gyomor és bélflóra működését.


Nyugtató kő. Kiváló álmatlanság ellen párna alá téve, vagy elixírként. Segít a testen kívüli utazásoknál, az előző életekhez való eljutásnál. Türelemre tanít. Zsírégető hatású. Egyensúlyban tartja a kalciumszintet. 

  Feltételezett hatás: Segíti a fogyást a salaktanítást, csökkenti a folyadékvisszatartást, az ödémákat.  Anyagcserefelgyorsító hatása a vastagbél perisztaltikájára igen jó hatással van, segíti a vastagbélben felgyülemlett méreganyagok kiürülését. 
 

Ásvány ékszerek folytatása..
HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés